top of page

DIENSTEN

APK (Algemene Periodieke Keuring)
 

Voor een APK keuring is uw auto bij ons in goede handen daar staan onze ervaren keurmeesters garant voor. Bij ons weet u snel waar u aan toe bent en krijgt u een deskundige controle op veiligheid en milieu eisen. Ook voor Diesel, bedrijfswagens en campers.

Reparatie van alle merken & Onderhoud van alle marken
 

Is uw auto aan onderhoud toe? Bij ons kunt u terecht voor onderhoud en reparaties van alle merken. Onze monteurs volgen de nieuwste ontwikkelingen en technologie en worden regelmatig bijgeschoold en kunnen zij iedere auto zeker net zo goed onderhouden als de merkdealer. Ook werken wij enkel met  A-merk onderdelen tegen een eerlijke en transparante prijs.

 Airco service
 

In belang van het milieu en bedrijfszekerheid heeft ook uw aircosysteem vakkundig onderhoud nodig. Wij hebben hiervoor de juiste specialisten en apparatuur om u daarmee van dienst te zijn. Met regelmatig onderhoud voorkomt u bovendien grote onkosten.

Remsysteem
 

Goede remmen zijn zeer belangrijk en behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Onze specialisten controleren daarom ook regelmatig uw remsysteem, en zullen wanneer deze versleten zijn u adviseren en deze dan vakkundig vervangen met kwaliteitsonderdelen zoals u van ons gewent bent.

Glasreparaties / Ruitreparaties
 

Professionele steenslagreparatie en een snelle montage van uw voor- en zijruiten door onze gekwalificeerde autoglasspecialisten

 Inbouw en montage
 

U heeft bij ons de mogelijkheid om diverse accessoires vakkundig te laten inbouwen zoals: audio, navigatie en trekhaken.

Motorreiniging
 

EGR is een belangrijk milieu systeem in uw auto. Een goed werkend systeem draagt bij tot een schonere lucht. Een nadeel is echter dat dit systeem uw motor intern extreem kan vervuilen, en dan gaat het systeem in een storing en kunnen er diverse klachten ontstaan. Wacht niet tot het te laat is en laat door ons uw motor vakkundig en intern reinigen.

Storingdiagnose
 

De moderne auto’s beschikken over steeds meer electronica. Bij een waarschuwing in het motormenegment systeem is de oorzaak in de meeste gevallen zelf niet te achterhalen. Wij beschikken over de juiste diagnose apparatuur, en met onze storingsspecialisten helpen wij u bij een storing weer snel op weg

Reparatie na ongevallen/ Schadeherstel
 

Ongeval gehad? Wij repareren snel, professioneel en betrouwbaar. Of het nu gaat om een reparatie, werkzaamheden aan de carrosserie of lakwerken: wij zijn uw partner met een technische uitrusting van topklasse. Wij regelen uw schade van A tot Z.

Wiel- en bandenservice
 

Op het vlak van wielen en banden zorgt ons geschoold personeel voor een optimale wegligging van uw voertuig. Zowel het verwisselen van wielen en banden, druktest, bandencheck als een correcte afvalverwerking, wij doen het allemaal!

Uitlaat
 

Ook voor vervanging of reparatie van uw uitlaatsysteem kunt u bij ons terecht. Een goed functionerende uitlaat verbetert immers de prestatie  van de motor en is beter voor het millieu. Onze uitlaatdelen worden meerdere malen per dag bezorgt, zodat wij u snel weer op weg kunnen helpen.

bottom of page